Η Νάουσα στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Ρομποτικής στην Ελλάδα!

Η Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 του WRO Hellas.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός WRO αποτελεί την μεγαλύτερη διοργάνωση στο χώρο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, όπου τη φετινή χρονιά πάνω από 3000 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από όλη τη χώρα θα λάβουν μέρος και θα έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν. Τα τελευταία 5 χρόνια, ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE, ενώ για το σχολικό έτος 2018-2019, ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Η Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, θέλοντας να προσφέρει στους μαθητές της αυτή την μοναδική εμπειρία, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό και προχωρά στη σύσταση αγωνιστικών ομάδων (Γ΄ Δημοτικού και άνω), οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με αξιώσεις στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες του διαγωνισμού (οι μαθητές Α΄ & Β΄ Δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αντίστοιχο διαγωνισμό στα τέλη Μαΐου).

Με την επιστροφή των μαθητών από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Ακαδημία θα ανακοινώσει τους τρόπους δήλωσης συμμετοχών, καθώς και το σύστημα σύστασης και προετοιμασίας των αγωνιστικών ομάδων. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν, ενώ οι αγωνιστικές ομάδες είναι ανοιχτές για όλους τους μαθητές της Ακαδημίας οι οποίοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό.

Τα καλύτερα έρχονται!